Skip to main content

Hoofdleidingscongres, infoavond Click, infoavond verzekeringen

Uitwisselen met andere hoofdleiding over thema's zoals motivatie van leiding, +16, lokalen, de invloed van corona op je werking, zichtbaarheid... Het kan allemaal op het hoofdleidingscongres van KLJ Vlaams-Brabant! Op hetzelfde moment gaat er op dezelfde locatie ook een infosessie door rond verzekeringen en een opleiding Click.

Programma

INFO
🧑‍🤝‍🧑 Doelgroep: Hoofdleiding, secretarissen en andere geïnteresseerde leiding
📝 Programma: Start om 19u, einde om 22u
💶 Kostprijs: Gratis
💻 Inschrijven: Via Click

BLOKKEN
1️⃣ Infosessie Click
Hoe kan ik een bestuurslijst maken? Hoe werkt de ledenadministratie? En op welke manier kan ik communiceren naar leden en/of ouders over kampen en activiteiten. Je leert het allemaal vanavond. Breng zeker je laptop mee zodat je meteen zelf aan de slag kan.
2️ Infosessie verzekeringen
Waarvoor zijn jullie verzekerd bij KLJ? En waarvoor sluit je best nog een extra verzekering af? Wanneer en voor wie geldt de KLJ-verzekering? Onze kwaliteitscoördinator Sander voorziet je van een antwoord op deze en al je andere vragen.
3️⃣ Hoofdleidingscongres
Samen met andere hoofdleiding bespreken we een aantal thema's die jullie zelf kiezen. Heb je zelf een thema waarover je graag zou weten hoe andere afdelingen het aanpakken? Of ben je op zoek naar extra tips rond een bepaald thema? Laat het ons op voorhand weten en wij zorgen ervoor dat jouw thema zeker aan bod komt.