Skip to main content

Hoofdleiderscongres / Wall-e opleiding / uitwisselavond kassiers

Op deze dag heeft KLJ Vlaams Brabant niet 1, niet 2, maar 3 top-evenementen voor jullie in petto, eentje speciaal voor onze teerbeminde hoofdleiding, een ander voor de keizers van de ledenlijst: de secretarissen en het derde voor de bankiers van elke afdeling: de kassiers.

Programma

Hoofdleidingscongres:

Hoe pakken ze bij andere KLJ's hun hoofdleiderschap aan? Waar kunnen jullie van mekaar leren? Deze uitwisseling gebeurt volgens een aantal thema's, die jullie volledig mogen kiezen!
Vorig jaar werd er onder andere gebabbeld over deze thema's
- Leidingswerving
- Lokalen

Hebben jullie nog een thema waar jullie het graag over willen hebben? Laat het ons zeker weten en dan wringen wij ons met plezier in bochten om het daarover te hebben!

Wall-e opleiding:

Zit jij ook altijd hopeloos te knoeien met wall-e? Of denk je als je wall-e hoort vooral aan die film met dat schattig robotje? Dan is dit het ideale moment voor jou om je vaardigheden op te krikken. Ook gevorderden komen aan hun trekken! Neem zeker je laptop mee en dan kan je meteen aan de slag met je ledenlijst.

Uitwisselavond Kassiers:

Dit jaar komen voor de eerste keer ook de kassiers aan hun trekken met een uitwisselavond over hoe de kas allemaal beheerd kan worden. Heeft bij jullie in de afdeling iedereen zicht op de financiën? Werken jullie met een digitaal kasboek?... Deze en andere vragen kunnen zeker aan bod komen op de uitwisselavond.

De 3 evenementen worden op hetzelfde moment aangeboden, het is dus niet mogelijk om zowel het stuk voor hoofdleiding als voor secretarissen te volgen.

Site by Wieni