Skip to main content

Landjuweel 2017

Sluit de zomervakantie af met een heerlijk op en top KLJ-weekend. Geniet op het Landjuweel van het platteland, van de typische KLJ-sfeer, van andere KLJ'ers, lekker eten en een geweldig activiteitenaanbod. Je kan een heel weekend komen van vrijdag tot en met zondag, of je kan aansluiten op zaterdagavond. Of zak je liever gewoon op zondag af? Dat kan ook!

Wie een heel weekend meegaat, betaalt hiervoor €65. Op zaterdag kan je kiezen tussen 3 programma's:
- Optie1 Relax: in sport- en recreatiepark De Blaarmeersen in Gent genieten jullie aan een grote zwemvijver met strand en heel wat sport- en recreatiemogelijkheden. Slecht weer? Dan gaan we bowlen en naar subtropisch zwembad Rozebroeken met wellnessruimte.
- Optie2 Active: breng de dag door in Bellewaerde! Beleef er een heerlijke dag vol onvergetelijke momenten met andere KLJ’ers, in een natuurlijke omgeving.
- Optie3 Extreme: Teamadventure neemt je mee op een sportieve avonturendag met teambuildende activiteiten en uitdagingen.

Op zaterdagavond voorzien we een 2e instapmoment tussen 17u en 19u. Wie hier instapt betaalt €23 voor zijn verblijf. Op zaterdag schuif je nog mee aan voor de reuze-BBQ en geniet je mee van het optreden 's avonds. Je overnacht in je eigen tentje op de camping. Op zondagochtend voorzien we voor jou een ontbijt en de toegang tot het Landjuweel.

Tot slot kan je er ook voor kiezen om enkel op zondag af te zakken naar Lovendegem(€3)

Meer info over het hele programma vind je in de Idee Sportzomer of op de website van KLJ of op de Facebookpagina van KLJ Landjuweel 2017

Kom je het hele of halve weekend, dan moet je op voorhand inschrijven. Je geeft dan per dag door hoeveel mensen die dag AANKOMEN.
Neem je op zondag deel aan de sportcompetitie dan moet je ook op voorhand inschrijven. Kom je langs voor het spetterende animatiedorp, escapegame & Akkerchallenge dan is inschrijven niet verplicht, maar wel een aanrader. Je krijgt er namelijk gratis inkom voor 2 personen mee én een afdelingsaandenken.

Programma

vrijdag 18 aug €65
19u – 21u: onthaal & opzet camping
21u – 23u: spelcarrousel & Breydelhambroodje
23u – 1u30: openingsfeest
2u: tent in en lichten uit

zaterdag 19 aug
08u – 09u30: ontbijten
09u30 – 10u: iedereen de bus op
10u – 17u: dagprogramma naar keuze
17u – 19u: mogelijkheid tot oefenen
2e instapmoment op de camping €23
19u – 21u: reuze BBQ
21u – 01u: coverband en gezellig samenzijn
01u30: tent in en lichten uit

Zondag 20 aug, Landjuweel €3
06u30 – 07u30: ontbijten & opruimen camping / onthaal Landjuweel
08u: opstart van de schiftingen
10u: opening animatiedorp, escapegame & akkerchallenge
11u: opening van XL KLJ-winkel & winkelstraat
13u: feestprogramma met demonstraties en prijsuitreiking
18u: de bus op en naar huis

De deadline voor kosteloos annuleren is vrijdag 21 juli.
De deadline voor het kosteloos wijzigen van de aantal personen van je inschrijving is vrijdag 11 augustus. Deze wijziging kan maximum 50% verschillen t.o.v. van je oorspronkelijke inschrijving. Bij de aankomst zelf staan we nog kleine wijzigingen toe in de aantallen. Pas vanaf een wijziging van meer dan 20% hanteren we de regels zoals hierboven beschreven. Wijzigingen tussen 21 juli en 11 augustus geef je door via verena.pynaert@klj.be.

Site by Wieni